Gümüşhane'de kafatası ve kemikler bulunmuştu! Ölüm sebebi için özel ekip kuruldu

Gümüşhane’de 7 yıl önce kaybolan ve geçen günlerde kemikleri defnedilen H.G.’nin ölüm sebebinin aydınlatılması için Gümüşhane Başsavcılığı’nın talimatıyla özel ekip kuruldu.

Gümüşhane'de kafatası ve kemikler bulunmuştu! Ölüm sebebi için özel ekip kuruldu

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesi Üçtaş köyünün İmat Kıranı Mahallesi'nde 27 Mayıs tarihinde ormanlık alanda ot toplayan köylüler insan kafatası buldu. Jandarma ekipleri kafatası ve kemiklerin Kürtün'de daha önce kaybolan ve uzun aramalar sonucunda bulunamayan 49 yaşındaki H.G.'ye ait olabileceği şüphesi üzerine çalışma başlattı.

Kemikler ve kafatası kriminal laboratuvara gönderildi. Yapılan çalışmalar neticesinde kemiklerin Kürtün ilçesinde 24 Kasım 2015 tarihinde kaybolan H.G.'ye ait olduğu kesinleşti. Kriminal laboratuvardan çıkan sonucun ardından H.G.’nin kemikleri ailesine teslim edildi. Teslim alınan kemikler Gümüşhane’nin Kürtün ilçesi Üçtaş köyünde defnedildi.

Gümüşhane'de kafatası ve kemikler bulunmuştu! Ölüm sebebi için özel ekip kuruldu

Edinilen bilgilere göre kemiklerin defnedilmesinin ardından, Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcılığı ve Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı ekipleri H.G.’nin ölümünün aydınlatılması için çalışmalarını hızlandırdı.

Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla kurulan Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) ekiplerinden oluşan özel bir ekip, H.G.’nin ölüm sebebinin ortaya çıkarılması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel