Gümüşhane'de jandarmandan uyuşturucu operasyonu! 2 gözaltı

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde Jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda 105 gram esrar ve 11 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Gümüşhane'de jandarmandan uyuşturucu operasyonu! 2 gözaltı

Gümüşhane'de uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.

Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ve Şiran İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları istihbari çalışmada ilçeye bağlı Tekke mahallesinde ikamet eden H.Ş.Ü ve Fatih mahallesinde ikamet eden A.C.Y isimli şahısların evlerinde uyuşturucu madde ve kaçak kenevir bitkisi bulunduğu bilgisini aldı.

Gümüşhane'de jandarmandan uyuşturucu operasyonu! 2 gözaltıŞiran Cumhuriyet Savcılığından arama kararı alan Jandarma ekipleri uyuşturucu madde arama köpeği “Asil” ile şüpheli şahısların ev ve eklentilerinde arama yaptı.

Yapılan arama sonucunda H.Ş.Ü’nün evinde 105 gram esrar maddesi, A.C.Y’nin evinde ise 11 kök kenevir bitkisi ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

Olayla ilgili H.Ş.Ü ve A.C.Y gözaltına alınırken adli tahkikata başlandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel