Gümüşhane'de işçi kalbine yenildi!

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde emekli orman işletme personeli 51 yaşındaki Servet Çakar, mevsimlik olarak çalıştığı ormanda kalp krizi geçirerek can verdi. Edinilen bilgiye göre Günyüzü köyü nüfusuna kayıtlı Çakar, İstanbul Anadolu Yakası Orman İşletme Mü

Gümüşhane'de işçi kalbine yenildi!

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde emekli orman işletme personeli 51 yaşındaki Servet Çakar, mevsimlik olarak çalıştığı ormanda kalp krizi geçirerek can verdi. 

Edinilen bilgiye göre Günyüzü köyü nüfusuna kayıtlı Çakar, İstanbul Anadolu Yakası Orman İşletme Müdürlüğünden emekli olduktan sonra köyüne gerdi döndü. Burada da ormanda çalışmaya karar veren ve mevsimlik traşlama işçisi olarak çalışmaya başlayan Çakar, dün Kürtün ilçesine bağlı Üçtaş köyü Akköy Mahallesi Karadağ Gebekaya mevkiinde arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Dağlık ve ormanlık alana araç ulaşımı olmadığından doktor ve savcının zor ulaşması nedeniyle gece geç saatlerde bulunduğu yerden çıkarılan ve Trabzon Adli Tıp kurumuna gönderilen Çakar’ın bugün toprağa verileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(RE-ÖS-Y)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel