Gümüşhane'de iş kazası

 Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde meydana gelen iş kazasında, 56 yaşındaki Mustafa Çetin adlı yedi çocuk babası şoför kum yığınında can verdi.  Çetin, kamyonla ilçeye bağlı Aşağı Özlüce köyü yakınlarında bulunan ve baraj inşaatı ve bölünmüş yol inşaatına ma

Gümüşhane'de iş kazası

 

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde meydana gelen iş kazasında, 56 yaşındaki Mustafa Çetin adlı yedi çocuk babası şoför kum yığınında can verdi. 
 
Çetin, kamyonla ilçeye bağlı Aşağı Özlüce köyü yakınlarında bulunan ve baraj inşaatı ve bölünmüş yol inşaatına malzeme üreten taş ve kum ocağına gitti.
Dün saat 14.30 sıralarında yüklü kamyonu ile kum ocağındaki eleğe yaklaşan Çetin, eleğin üzerinin dolu olduğunu görünce aracından inerek sıkışan eleği düzeltmek istedi. Bu sırada eleğin aniden açılması sonucu Çetin, kum yığınının içine düştü ve üzerine kum döküldü.
 
Çevrede bulunanlar tarafından kum yığını içerisinden çıkarılan Çetin, 112 ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İki dönem Kaş Belediye Belediye Meclisi Üyeliği ve Başkan Vekili olarak görev yapan Çetin’in cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
 
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Çetin’in İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu’nun da kayınbiraderi olduğu öğrenildi.
Çetin’in cenazesinin bugün ikindi vakti cenaze namazının ardından toprağa verilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel