Gümüşhane'de inanılmaz kaza!

Gümüşhane'de meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre Gümüşhane-Erzincan yolunda öğlen saatlerinde meydana gelen kazada yağış nedeniyle kayganlaşan yolda fren yapan tırın kasası kayarak karşı yönden gelen ve hasta nakleden a

Gümüşhane'de inanılmaz kaza!

Gümüşhane'de meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Gümüşhane-Erzincan yolunda öğlen saatlerinde meydana gelen kazada yağış nedeniyle kayganlaşan yolda fren yapan tırın kasası kayarak karşı yönden gelen ve hasta nakleden ambulansa çarptı.

Esenyurt köyü yakınlarında meydana gelen kazada Şiran'dan aldığı Arslan Cirit (88) adlı hastayı Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne götüren Yüksel Erenler (53) yönetimindeki 29 AK 312 plakalı ambulans 61 K 6816 plakalı tırın kasasının çarpması sonucu şarampole düştü.

Kazada araç şoförü Yüksel Erenler, Acil Tıp Teknisyeni Tuğba Karabacak (27), kalp krizi şüphesi ile Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Arslan Cirit ve oğlu Mustafa Cirit (62) yaralı olarak Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların ilk müdahalelerinin yapılmasının ardından ambulans şoförü ve Acil Tıp Teknisyeni taburcu edilirken, hasta ve yakının bir müddet daha müşahade altında tutulacağı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Öztürk, kazayı haber alır almaz olay yerine giderek incelemelerde bulunduklarını, Vali Enver Salihoğlu ile birlikte Devlet Hastanesi'ne yaralıları ziyaret ettiklerini belirterek, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler