Gümüşhane'de heyelan! Yol ulaşıma kapandı

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesi Özkürtün Beldesi’nde meydana gelen heyelanda toprak ve kaya parçaları yolu kapattı. Can kaybı yaşanmazken, ekipler yolu açmak için çalışma başlattı.
Gümüşhane'de heyelan! Yol ulaşıma kapandı

Gümüşhane'de meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı.

Edinilen bilgiye göre, Kürtün ilçesine bağlı Özkürtün Beldesi Aşağı Uluköy mahallesinde öğleden sonra toprak kayması meydana geldi.

Şiddetli yağış sonrası yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları yolu tamamen kapatırken, olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Karayolları ve Kürtün İlçe Özel İdaresi ekipleri, yolu açmak için iş makineleriyle çalışma başlattı. Heyelan nedeniyle yol kapanırken ekiplerin çalışması sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir