Gümüşhane'de Gençlik Parkı tam gaz!

Gümüşhane Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gençlik Parkı inşaatı çalışmaları devam ediyor.Belediye Başkanı Ercan Çimen, eski Atatürk Stadyumunda yapımı devam eden Gençlik Parkı projesi inşaatını inceleyerek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.Başkan Ç

Gümüşhane'de Gençlik Parkı tam gaz!

Gümüşhane Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gençlik Parkı inşaatı çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Ercan Çimen, eski Atatürk Stadyumunda yapımı devam eden Gençlik Parkı projesi inşaatını inceleyerek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Başkan Çimen, Gençlik Parkı inşaatını yılsonunda bitirmeyi planladıklarını kaydederek, “Yapım çalışmalarına 19 Mayıs’ta başladığımız ve şehrimiz için planladığımız önemli projelerimizin arasında yer alan Gençlik Parkımızın yapımı hızla devam ediyor. İki kat otopark olacak olan projemizin neredeyse ilk katını tamamladık. Allah’ın izni ile yılsonunda inşaatımızı tamamlayacağız. Yine daha önce de belirttiğimiz gibi buradaki projemize Karşıyaka’da yapacak olduğumuz Tabiat Parkı’na ulaşım sağlanması için bir teleferiği de dahil ettik. Bunlar tamamlandığında bura alan ve Karşıyaka Tabiat Parkı vatandaşlarımızın nefes alabileceği ortamlar oluşacak” dedi.

Göreve geldikten sonra Gümüşhane’de değişim hamlesi başlattıklarını ifade eden Başkan Çimen, “Gümüşhane’miz için birçok proje hazırladık ve bu projelerimizi hayata geçiriyoruz. 7 Haziran genel seçimlerini arkamızda bıraktık ve çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. İşimiz 7 Haziran’da bitmedi. Allah’ın izni ile projelerimizi tek tek hayata geçireceğiz” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel