Gümüşhane'de feci kaza!

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde bugün sabah saatlerinde bir TIR ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Gümüşhane’den Trabzon istikametine gitmekte olan Servet Üçel (39) yönetimindeki 29 AL 157 p

Gümüşhane'de feci kaza!

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde bugün sabah saatlerinde bir TIR ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Gümüşhane’den Trabzon istikametine gitmekte olan Servet Üçel (39) yönetimindeki 29 AL 157 plakalı kamyon, Gümüşhane-Trabzon karayolunun “ölüm virajı” olarak adlandırılan Kürtün Kavşağı mevkiine yakın bir yerde karşı yönden gelmekte olan Murat Kolbaş (27) yönetimindeki 05 EU 252 plakalı kömür yüklü TIR’la çarpıştı. Kazada 2 sürücü de araçlarının içinde sıkışırken, Sivil Savunma Acil Yardım ve Kurtarma ekiplerinin çabaları soruncu sıkıştıkları yerden çıkartılarak ambulansla Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. Kaza nedeniyle yola saçılan kömür torbaları nedeniyle yol bir süre ulaşıma kapatılırken, yapılan çalışmaların ardından yol ulaşıma açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler