Gümüşhane'de ekmek arası silah satışı! Yakayı ele verdi

Gümüşhane’de ilginç yakalama operasyonu, ekmek arasından silah çıktı.

Gümüşhane'de ekmek arası silah satışı! Yakayı ele verdi

Gümüşhane’de, jandarma ekiplerinin dikkatli çalışmaları sonucu, ekmek içerisine gizlenmiş bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kürtün İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen operasyonda, M.Ç. isimli şüphelinin, şehir dışına otobüsle ruhsatsız silah göndermeye hazırlandığı bilgisine ulaşıldı.

Edinilen istihbarat üzerine harekete geçen ekipler, ilçe otobüs terminalinde M.Ç.'ye ait olduğu belirlenen bir çuvalı detaylı bir şekilde inceledi. Yapılan incelemede, bölgeye özgü ekmeklerin bulunduğu çuvalın içerisinde, ekmeğin içerisine ustalıkla yerleştirilmiş el yapımı bir ruhsatsız tabanca bulundu. Ekmeğin ortadan kesilip içerisinin oyularak silahın gizlendiği anlaşıldı.

Gözaltına alınan M.Ç., yapılan sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Jandarma ekiplerinin bu başarılı operasyonu, özellikle ilginç saklama yöntemiyle dikkat çekti. Yetkililer, vatandaşları bu tür yasa dışı faaliyetlere karşı dikkatli olmaya ve şüpheli durumları yetkililere bildirmeye çağırdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel