Gümüşhane'de eğitim öğretim değerlendirildi

 Gümüşhane'de, yönetici ve öğretmenlerle eğitim-öğretim değerlendirme toplantısı düzenlendi. Vali Yücel Yavuz, Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, yönetici atamalarının tamamlandığını, kimin yönetici, kimin öğretmen olarak görev ya

Gümüşhane'de eğitim öğretim değerlendirildi
 Gümüşhane'de, yönetici ve öğretmenlerle eğitim-öğretim değerlendirme toplantısı düzenlendi.
 
Vali Yücel Yavuz, Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, yönetici atamalarının tamamlandığını, kimin yönetici, kimin öğretmen olarak görev yapacağının belirlendiğini söyledi.
 
Bundan sonra yapılması gerekenin hedefe kilitlenmek olduğunu vurgulayan Yavuz, "Artık bugün o gündür. Son derece başarılı, mükemmele yakın bir süreci tamamladık. Daha da iyi olsun diye çalışmalarımıza devam etmeliyiz" dedi.
 
Yönetici atamalarının zor bir süreç olduğunu, yapılacak iş ve işlemlerin belirlendiğini belirten Vali Yavuz, şunları söyledi:
 
"Değişik şekilde eleştiriler aldık, tenkit de edildik. Kanun ve mevzuat hükümleri harfiyen uygulanmıştır. Olması gereken yapılmış ve sonuçta bir yere varılmıştır. Görev alamayan, idareci olarak görev yapmış, şu anda görevlendirilmeyen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şu gerçek ki Gümüşhane il ve ilçelerinde eğitim ve öğretim alanında olabileceklerin en iyisinin yapılması gayreti içindeyiz. Bugüne kadar çok güzel çalışmalar oldu. Bundan sonra da çok güzel işlere hep birlikte imza atacağımıza inanıyorum. Bu bir bayrak yarışıdır, görev süresi dolar, başka türlü bir gerekçe ortaya çıkar, değişmeyen eğitim ve öğretimin güçlü bir neferi olmaktır."
 
Toplantıya Vali Yardımcısı İsmail Özkan, Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler