Gümüşhane'de Dolandırıcılık

Edinilen bilgilere göre, Cumhuriyet Mahallesi Aydın Doğan Caddesi'nde bulunan bir kuyumcuya gelen kimliği belirsiz iki kişi, dükkan sahibi N.T.'ye 35 bin Dolar almak istediklerini söyledi.İşyeri sahibi, şahısların istediği 35 bin doları sayarak şahıslara

Gümüşhane'de Dolandırıcılık

Edinilen bilgilere göre, Cumhuriyet Mahallesi Aydın Doğan Caddesi'nde bulunan bir kuyumcuya gelen kimliği belirsiz iki kişi, dükkan sahibi N.T.'ye 35 bin Dolar almak istediklerini söyledi.

İşyeri sahibi, şahısların istediği 35 bin doları sayarak şahıslara verdi. Şüpheliler de yanlarında getirdikleri çantaya parayı koyduktan sonra el çabukluğu ile kuyumcuya başka bir çanta verdiler. Bankadan para çekeceklerini söyleyerek dolarların bulunduğu çantayı N.T.'ye veren şüpheliler, kuyumcudan ayrıldı. Şüphelileri bir süre bekleyen N.T., geri dönmemeleri üzerine 35 bin doların bulunduğunu sandığı çantayı açtığında, kendi verdiği paraların yerine 1 dolarlık banknotlardan oluşan iki deste para olduğunu gördü. Kuyumcu, dolandırıldığını anladıktan sonra polise başvurdu. İşyerindeki güvenlik kameralarının kayıt yapmadığını belirleyen güvenlik güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel