Gümüşhane'de, "Cezaevi El İşi Sergisi" açıldı

Gümüşhane E Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi'ndeki hükümlü ve tutukluların yaptığı el işlerinin yer aldığı sergi, Atatürk Caddesi'ndeki bir iş yerinde açıldı.Serginin açılışına, Vali Yücel Yavuz, İl Jandarma Komutanı Albay Erdal Eren, Cumhuriyet Başsavcısı Boz

Gümüşhane'de, "Cezaevi El İşi Sergisi" açıldı

Gümüşhane E Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi'ndeki hükümlü ve tutukluların yaptığı el işlerinin yer aldığı sergi, Atatürk Caddesi'ndeki bir iş yerinde açıldı.

Serginin açılışına, Vali Yücel Yavuz, İl Jandarma Komutanı Albay Erdal Eren, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Adalet Komisyonu Başkanı Muhammed Zafer Terzi, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem, Baro Başkanı İsmail Taşdan ve Cezaevi Müdürü Mustafa Kemal Çelik katıldı.

Vali Yavuz, serginin açılışını protokol üyeleriyle kurdele keserek gerçekleştirdi. Çelik, Yavuz ve davetlilere, sergide yer alan ürünlere ilişkin bilgi aktardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler