Gümüşhane'de başkandan içecek itirazı!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, valiliğe gönderdiği yazı ile kentteki çay ve içecek fiyatlarındaki artışa itiraz etti.Çimen, yaptığı yazılı açıklamada, Gümüşhane Otelciler, Kahveciler, Lokantacılar ve İşçileri Odası tarafından belirlenen çay ocağı

Gümüşhane'de başkandan içecek itirazı!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, valiliğe gönderdiği yazı ile kentteki çay ve içecek fiyatlarındaki artışa itiraz etti.

Çimen, yaptığı yazılı açıklamada, Gümüşhane Otelciler, Kahveciler, Lokantacılar ve İşçileri Odası tarafından belirlenen çay ocağı, kahvehane ve çay bahçesi içecek fiyatları artışlarını yüksek bulduğunu belirtti.

Gümüşhane Valiliğine gönderdiği yazı ile söz konusu fiyat artışlarına itiraz ettiğini anlatan Çimen, yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Kahvehane, çay ocağı, kafeterya ve çay bahçesi esnafları için belirlenen içecek fiyatları ile ilgili yüzde 50’ye varan artışların olduğu müşahede edilmektedir. Gümüşhane gerçekleri ve ülke genelindeki enflasyon artışları göz önünde bulundurulduğunda, kamuoyunda beklenen artışların üzerinde fiyat artışı olduğu gözlenmektedir. Bu konuda halkımızın mağdur olmaması için itirazımızın değerlendirilerek içecek tarifelerindeki artışların yeniden belirlenerek düzeltilmesini arz ederim"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel