Gümüşhane'de ava gitti avlandı

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde av sırasında yaraladığı domuzun yanına giden avcı, domuzun saldırısı sonucu yaralandı.Bugün saat 14.00 sıralarında meydana gelen olay Torul ilçesine bağlı Altınpınar Beldesi’nde bulunan orman deposunun yakınlarında gerçekleşt

Gümüşhane'de ava gitti avlandı

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde av sırasında yaraladığı domuzun yanına giden avcı, domuzun saldırısı sonucu yaralandı.

Bugün saat 14.00 sıralarında meydana gelen olay Torul ilçesine bağlı Altınpınar Beldesi’nde bulunan orman deposunun yakınlarında gerçekleşti.

Tek başına ava giden Mithat Bayram (50) orman deposu yakınlarında domuzla karşılaştı. Birkaç el ateş ettikten sonra cansız yatan domuzun yanına giden Bayram, domuzun birden bire ayaklanmasıyla birlikte kısa süreli boğuşmaya başladı. Boğuşma sırasında yaralanan Bayram, bu sırada av tüfeğiyle domuza ateş ederek domuzu öldürdü.

Yaralı halde cep telefonu ile yakınlarını arayan avcı Bayram’a ilk müdahale akrabalarıyla birlikte bölgeye giden 112 ekipleri tarafından yapıldı.

Daha sonra yaralının ambulansa indirilmesi için İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Arama Kurtarma birliğine bilgi verildi. Ekiplerin sedyeyle ambulansa kadar yaklaşık 2,5 kilometre taşıdığı yaralı avcı, daha sonra Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne götürüldü.
Hastanede tedavi altına alınan Bayram’ın sağ kalçasından yarasının olduğu tespit edilirken, tedavisi devam ediyor.

Konuyla ilgili bilgi veren İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Şube Müdürü Akın Karagöz, “İlk olarak 112 ekiplerimiz bölgeye ulaşmıştı. Vatandaşın yaralı olduğunu öğrendikten sonra 2,5 kilometrelik mesafeyi yürüyerek, yaralı vatandaşımızı sedyeyle taşıyarak yolda bekleyen ambulansa teslim ettik” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel