Gümüşhane'de akaryakıt denetimi

Gümüşhane'de akaryakıt ve LPG istasyonları denetlendi. Gümüşhane Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Bakanlık koordinatörlüğünde ilde faaliyet gösteren akaryakıt ve LPG istasyonlarının denetlendiği belirtildi. Çalışma kaps

Gümüşhane'de akaryakıt denetimi
Gümüşhane'de akaryakıt ve LPG istasyonları denetlendi.
 
Gümüşhane Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Bakanlık koordinatörlüğünde ilde faaliyet gösteren akaryakıt ve LPG istasyonlarının denetlendiği belirtildi.
 
Çalışma kapsamında, 29 akaryakıt ve 27 LPG istasyonunun denetlendiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:
 
"İstasyonların Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan lisans alıp almadıkları, pompaların miktar yönünden doğru çalışıp çalışmadığı ve iki yıllık damga sürelerinin geçip geçmediği kontrol edilmiştir. Ayrıca akaryakıt istasyonlarındaki benzin ve motorinden numune alınarak ulusal marker cihazı ile satılan akaryakıtın standartlara uygun olup olmadığı test edilmiştir. Kontroller sırasında herhangi bir eksikliğe rastlanılmamıştır."
 
Açıklamada, tüketicilerin mağdur olmaması için gerekli kontrol ve denetimlerin devam edeceği belirtildi.
 
aa_picture_20150512_5301680_web.jpg
 
aa_picture_20150512_5301681_web.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel