Gümüşhane'de 60 metreden düştü

 Gümüşhane’de dengesini kaybederek 60 metre yükseklikten düşen 25 yaşındaki kalıp işçisi yaşamını yitirdi.  Edinilen bilgilere göre, bugün saat 15.30 sıralarında merkeze bağlı Arzular beldesinde bulunan bir çimento fabrikasının ek bina inşaatında çalışan

Gümüşhane'de 60 metreden düştü

 Gümüşhane’de dengesini kaybederek 60 metre yükseklikten düşen 25 yaşındaki kalıp işçisi yaşamını yitirdi. 

 
Edinilen bilgilere göre, bugün saat 15.30 sıralarında merkeze bağlı Arzular beldesinde bulunan bir çimento fabrikasının ek bina inşaatında çalışan 25 yaşındaki Mehmet Kımıcık, yapımı devam eden çimento silosunun üzerinde demir kalıbını söktükten sonra istiflerken dengesini kaybederek 60 metre yükseklikten yere düştü.
 
Düşmenin etkisi ile olay yerinde yaşamını yitiren Kımıcık’ın cesedi, Gümüşhane Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Kımıcık’ın Osmaniye nüfusuna kayıtlı olduğu ve kısa bir süre önce çalışmak için Gümüşhane’ye geldiği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel