Gümüşhane'de 4 ev yandı

Gümüşhane'de çıkan yangında 4 ev ve bir samanlık zarar gördü, 2 kişi dumandan etkilendi.Pehlivantaş Köyü'nde hayvancılıkla uğraşan Vahit Kaz'a ait samanlıkta henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. 4 ev ve bir

Gümüşhane'de 4 ev yandı

Gümüşhane'de çıkan yangında 4 ev ve bir samanlık zarar gördü, 2 kişi dumandan etkilendi.

Pehlivantaş Köyü'nde hayvancılıkla uğraşan Vahit Kaz'a ait samanlıkta henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. 4 ev ve bir samanlığın zarar gördüğü yangın, Arzular Belediyesi itfaiye ve jandarma ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Yangın sırasında evde bulunan ve dumandan etkilenen İsa Kaz ile Merve Nur Küçük, hastaneye kaldırıldı. Merve Nur Küçük Gümüşhane Devlet Hastanesinde ayakta tedavi edildi, İsa Kaz Atatürk Üniversitesi Aziziye Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, beraberindekilerle köyde inceleme yaptı.

Yavuz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, yangının ardından vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını belirterek, şunları söyledi:

"Yaşanan olaydan en büyük tesellimiz can kaybının yaşanmaması. Dumandan etkilenerek Erzurum'a sevk edilen bir vatandaşımız var. Umarım en kısa zamandan kendisinden sağlığıyla ilgili iyi haberler alırız. Devletimiz tüm birimleri ile yangına müdahale etmiştir. Vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için gereken çalışmaları bütün kanallardan yapıyoruz. Umarız bu tip vakalarla bir daha karşılaşmayız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel