Gümüşhane'de 3 araç birbirine girdi! 3 Kişi yaralı

Gümüşhane’de 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı

Gümüşhane'de 3 araç birbirine girdi! 3 Kişi yaralı

Gümüşhane’de sabah saatlerinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde İnönü Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Gümüşhane Üniversitesi istikametinden kent merkezine hareket halindeki Y. A. (60) kontrolündeki 29 AE 593 plakalı otomobil Zeki Kadirbeyoğlu Sokağa girmek için sola manevra yaptığı esnada karşı yönden gelen A.A. (53) kontrolündeki 29 AAT 093 plakalı minibüsle çarpıştı.

Kazanın etkisiyle savrulan 29 AE 593 plakalı otomobil Zeki Kadirbeyoğlu Sokak üzerinde yola çıkmak için bekleyen H.Ş.(38) idaresindeki 29 AE 851 plakalı otomobile çarparak durabildi.

Kazada 29 AE 593 plakalı otomobil sürücüsü Y.A. ve araçta yolcu olarak bulunan E.K. (28) ile 29 AAT 093 plakalı minibüsün sürücüsü A.A. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda 112 acil sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırılırken, hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Öte yandan mesai ve okul saati olması nedeniyle yol üzerinde uzun kuyruklar oluştu.

gumushanede-3-arac-birbirine-girdi-3-kisi-yarali.jpg

gumushanede-3-arac-birbirine-girdi-3-kisi-yarali-001.jpg

gumushanede-3-arac-birbirine-girdi-3-kisi-yarali-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler