Gümüşhane yağmura teslim oldu

Karasal iklime sahip olmasına karşın son yılların en güneşli, yağışsız ve sıcak Ocak ayını geçiren Gümüşhane’de dün gece metrekareye 13 kilogram yağmur yağdı.Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgilere göre akşam saatlerinde başlayan ve etkili olan yağış

Gümüşhane yağmura teslim oldu

Karasal iklime sahip olmasına karşın son yılların en güneşli, yağışsız ve sıcak Ocak ayını geçiren Gümüşhane’de dün gece metrekareye 13 kilogram yağmur yağdı.

Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgilere göre akşam saatlerinde başlayan ve etkili olan yağışın sabaha kadar devam ettiği ve sabahın ilk saatlerinde yağmura hafif kar yağışının da eklendiği bildirildi.

Yağışın ardından gün boyu güneşli havanın beklendiği Gümüşhane’de akşam saatlerinden itibaren yarın sabaha kadar sürecek olan kar yağışının beklendiği Gümüşhane’de hava sıcaklığının da bugünden itibaren hissedilir derecede düşeceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler