Gümüşhane ve Şiranlılar buluştu

Gebze Gümüşhane Dernekleri Federasyonu, geleneksel kahvaltı programlarını Gebze Şiranlılar Derneğinde devam ettirdi.Gebze Şiranlılar Derneğinin ev sahipliğinde yapılan kahvaltılı programa dernek başkanlarının yanı sıra Gebze Mimarsinan Mahalle Muhtarı ve

Gümüşhane ve Şiranlılar buluştu

Gebze Gümüşhane Dernekleri Federasyonu, geleneksel kahvaltı programlarını Gebze Şiranlılar Derneğinde devam ettirdi.


Gebze Şiranlılar Derneğinin ev sahipliğinde yapılan kahvaltılı programa dernek başkanlarının yanı sıra Gebze Mimarsinan Mahalle Muhtarı ve İstanbul’un değişik yerlerinde bulunan Şiranlılar dernek başkanları da ilgi gösterdi. GÜÇDEF Başkanı Mikail Ozan ile GÜÇDEF yönetimiyle Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’da bulunan Gümüşhanelilere ait yöresel dernek başkanları ile Çayırova Kızılay Şube Başkanı Halil Keskinoğluyla çok sayıda dernek üyelerinin katıldığı programa Şiranlılar Dernek Başkanı Mehmet Yıldız ve dernek yönetimi ev sahipliği yaptı. Derneklerin yapmış oldukları faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda konuşan GÜÇDEF Başkanı Mikail Ozan, GÜÇDEF olarak kültürel etkinlik ve çalışmalar ağırlık verdiklerini belirterek düzenleyecekleri 21 Nisanda Gebze Kütür kütür Merkezinde yapılacak Kutlu Doğum haftası programı için hazırlıklar gözden geçirilerek duyuru ilanları dernek merkezlerine ve cadde esnaflarının işletmelerine asılması çalışmaları değerlendirildi. Çeşitli konularda bilgi alışverişi bulunarak değerlendirmelerin yapıldığı kahvaltılı sohbet toplantısının bir sonraki ay Darıca Gümüşhaneliler Derneğinde yapılması kararlaştırıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel