Gümüşhane Valisi Medyayı ziyaret etti

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, yeni seçilen il, ilçe ve belde belediye başkanlarını makamında kabul etti.Mayda, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, Torul Belediye Başkanı Nid

Gümüşhane Valisi Medyayı ziyaret etti

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, yeni seçilen il, ilçe ve belde belediye başkanlarını makamında kabul etti.

Mayda, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat, Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, Özkürtün Belediye Başkanı Aynur Zorlu Kaya, Yeşilbük Belediye Başkanı Ziya Yılmaz,Gümüşgöze Belediye Başkanı Hasan Aksel, Ünlüpınar Belediye Başkanı Aziz Nas, Deredolu Belediye Başkanı Ahmet Genel, Söğütlü Belediye Başkanı Hasan Türkel, Arzular-Kabaköy Belde Belediye Başkanı Necati Uçan ile bir süre görüştü.

Başkanlara görevlerinde başarılar dileyen Mayda, "Yerel yönetimlerin en önemli unsuru olan belediyeler, topluma hizmeti en hızlı ve en doğru şekilde ulaşması için kurulmuş kurumlardır. Bu kurumların başında olan belediye başkanları bu önemli görevi ifa etmede birinci derecede sorumlu ve yetkilidirler" dedi.

Mayda, halkla bütünleşen, halkın teveccühünü kazanan belediye başkanlarının başarılı olduğunu belirterek, "Yönetim bir ekip işidir. Ekipler ne kadar iyi koordine edilirse başarı o kadar yakın olur. Hepinizin hizmetleriniz süresince başarılı olacağına inanıyorum ve bu hizmet yarışında sizlere başarılar diliyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler