Gümüşhane Milletvekili Trabzon'da

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, beraberinde AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen ile birlikte Trabzon’daki kamu kurumlarının bölge müdürlüklerine bir dizi ziyarette bulundu. İlk olarak Orman ve Su İşleri Bölge Müdürü Celal Pir ile bir araya gel

Gümüşhane Milletvekili Trabzon'da

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, beraberinde AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen ile birlikte Trabzon’daki kamu kurumlarının bölge müdürlüklerine bir dizi ziyarette bulundu. 

İlk olarak Orman ve Su İşleri Bölge Müdürü Celal Pir ile bir araya gelen Üstün ve Çimen, Bakanlık ve Genel Müdürlük nezdinde yapılması planlanan büyük projelerden Gümüşhane’nin nasıl yararlanılacağı konularını konuştular. Görüşmede; yeni projeler ve 2013 yılı yatırımları, ormanlık alanlarının çoğaltılması, fidan dikiminin yaygınlaştırılması ve orman arazisi içine giren köy evlerinde montalama ve ısıtma sistemlerinin Gümüşhane 'de de uygulanabilmesi gibi konular konuşuldu.
 
Ardından Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan ile görüşen Üstün ve Çimen, ili ilgilendiren her hizmeti büyük bir hassasiyetle yakından takip etmeye devam edeceklerini ve Gümüşhane insanının herşeyin en iyisini hak ettiğini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler