Gümüşhane Miletvekilinden anlamlı ziyaret

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaların yanı sıra Trabzon’da tedavi gören Gümüşhaneli hastaları da ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Hasta yataklarında hemşehrilerini ziyaret ederek sağlık durumlar

Gümüşhane Miletvekilinden anlamlı ziyaret

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaların yanı sıra Trabzon’da tedavi gören Gümüşhaneli hastaları da ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. 

Hasta yataklarında hemşehrilerini ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi alan ve “Geçmiş olsun” dileklerini ileten Üstün, hastaların dualarını da almayı ihmal etmiyor. 
Son olarak Trabzon’daki Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde yatan Gümüşhaneli hastaları da tek tek ziyaret eden Milletvekili Üstün, refakatçi kalan hasta yakınlarına, acil bir durum olması halinde, kendisini veya danışmanlarını aramalarını söyledi ve kimi hastaların doktorlarıyla da birebir konuşup durumlarıyla alakalı bilgiler aldı.
 
Farabi Hastanesi’nde yatan hasta ve yakınları Üstün'ün ziyaretinden çok memnun kaldıklarını dile getirerek kendisine bu anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel