Gümüşhane karıştı: 1 ölü 4 yaralı

Gümüşhane'de dün gece iki grup arasında çıkan bıçaklı kavga sonucunda 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, Gümüşhane Devlet Hastanesi ve 80. Yıl Çocuk Yuvası ve Yetiştirme Yurdu Müdürlüğü arasındaki bölgede dün gece henüz belirlenemeyen

Gümüşhane karıştı: 1 ölü 4 yaralı

Gümüşhane'de dün gece iki grup arasında çıkan bıçaklı kavga sonucunda 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
 

Edinilen bilgilere göre, Gümüşhane Devlet Hastanesi ve 80. Yıl Çocuk Yuvası ve Yetiştirme Yurdu Müdürlüğü arasındaki bölgede dün gece henüz belirlenemeyen bir nedenle iki aile arasında kavga çıktı.

Kesici aletler ve sopaların kullanıldığı kavgaya karışan Zekeriya Özdamar (26), Cemal Özdamar (31), Mustafa Pelit (21), Mustafa Ulutaş (25) ve Erol Ulutaş (48) yaralı olarak Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, kavgada ağır yaralanan Zekeriya Özdamar, vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbeler sonucunda yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
 

Olay Yeri İnceleme ekipleri gece boyunca kavganın meydana geldiği bölgede suç aletlerini araştırırken, Harşit çayında da arama yapıldı.

Çıkan kavgayla ilgili çok sayıda kişi gözaltına alınırken, Gümüşhane Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel de hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel