Gümüşhane kaçak sigaraya geçit vermiyor

 Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, son bir haftada yaptıkları iki ayrı operasyonda 3 bin 670 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.  Gümüşhane kent merkezi girişinde gece risk a

Gümüşhane kaçak sigaraya geçit vermiyor

 

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, son bir haftada yaptıkları iki ayrı operasyonda 3 bin 670 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. 
 
Gümüşhane kent merkezi girişinde gece risk analizine dayalı yapılan yol uygulamasında uygulama noktasında durdurulan A.Y yönetimindeki 55 plakalı tırda arama yapan ekipler bin 930 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Alınan talimata istinaden A.Y isimli şahıs hakkında 4733 sayılı kanuna muhalefet suçundan işlem yapıldı.
 
Bu uygulamadan 3 gün sonra aynı yerde yine risk analizine dayalı yol uygulaması yapan KOM ekipleri bu kez de durdurdukları bir yolcu otobüsünde arama yaptı. Bagaj kısmında bulunan iki bavul içerisine gizlenmiş bin 740 paket gümrük kaçağı sigara ele geçiren ekipler, araçta yolcu olarak bulunan R.U isimli şahıs hakkında 4733 sayılı kanuna muhalefet suçundan işlem yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel