Gümüşhane İl genel meclisi toplantısı sona erdi

Pazartesi günü başlayan Mayıs ayı toplantıları bugün yapılan oturumla sona erdi. Meclis Başkanı Şerif Bayraktar başkanlığında yapılan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan’ın da katıldığı toplantıların son gününde Trabzon-Erzurum karayolu güzer

Gümüşhane İl genel meclisi toplantısı sona erdi

Pazartesi günü başlayan Mayıs ayı toplantıları bugün yapılan oturumla sona erdi. 
Meclis Başkanı Şerif Bayraktar başkanlığında yapılan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan’ın da katıldığı toplantıların son gününde Trabzon-Erzurum karayolu güzergahında yapılacak yapı ve tesislerin yapılaşma şartları ile yöresel doku ve mimari özelliklerinin Gümüşhane turizm potansiyeli de dikkate alınmasıyla ilgili İmar ve Bayındırlık ile Çevre ve Sağlık Komisyonlarınca hazırlanan raporlar görüşüldü.

Toplantının sona ermesinin ardından gündem dışı söz alan Köse İl Genel Meclisi üyesi Mehmani Aygün, yeni yapılan Gümüşhane Devlet Hastanesinin taşınmasının ardından eski binayı veya yeni hastanede Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon merkezi açılmasıyla ilgili teklifini İl Genel Meclisine sundu. Trabzon’da bu amaçla yapılan hastanenin ihtiyaca cevap vermediğini, Türkiye’nin dört bir yanından buraya hasta geldiğini kaydeden Aygün, konuyu kamuoyunun dikkatine sunduğunu söyledi.

Teklifin Gümüşhane için oldukça isabetli olduğunu dile getiren İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar ise duyarlılığından ötürü Aygün’e teşekkür ederek konunun Çevre ve Sağlık Komisyonu tarafından incelenerek ilgililere ulaştırılıp takip edileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel