Gümüşhane Emniyetinde tayin ve terfi dönemi

 Gümüşhane İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, terfi tayin döneminde Gümüşhane’de toplam 12 personelin bir üst rütbeye terfi ettiğini, 98 personelin gideceğini, 161 personelin de Gümüşhane’ye geleceğini söyledi.  Haziran sonundan itibaren geçerli olaca

Gümüşhane Emniyetinde tayin ve terfi dönemi

 

Gümüşhane İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, terfi tayin döneminde Gümüşhane’de toplam 12 personelin bir üst rütbeye terfi ettiğini, 98 personelin gideceğini, 161 personelin de Gümüşhane’ye geleceğini söyledi. 
 
Haziran sonundan itibaren geçerli olacak atamalara göre 98 personelin ikinci bölge hizmet süresini tamamlayarak birinci bölge illere döndüğünü, 161 personelin de Gümüşhane’ye geldiğini belirten Yüksel, “Geçen yılara nazaran 63 personel daha fazla Gümüşhane’ye geliyor. Gümüşhane için güzel bir durum. Bizde bu artan personeli ilimizin artan sorunlarından trafikle ilgili birimlere ve ilçelerdeki personelin sayısını artırmak için oralara takviye edeceğiz.” dedi.
 
Bölge illerine bakıldığında personel sayısı en fazla artan illerden birisinin Gümüşhane olduğunun altını çizen Yüksel, Rize’nin ikinci bölge illerinden çıkarılmasının bu duruma bir etken olduğunu belirterek, “Bu dönem terfi tayin dönemi. Rize’nin ikinci bölge illerinden çıkarılması Gümüşhane’nin işine yaradı. Rize’yi tercih edemeyenler Gümüşhane’yi tercih ediyor. Bir önceki yıl da 100 personel artmıştı. Personel açısından sıkıntımız yok.” diye konuştu.
 
EMNİYET YATIRIMLARI
 
Gümüşhane’de ki Emniyet yatırımları hakkında da bilgi veren Yüksel, il merkezine yapılacak olan Özel Harekat ve Çevik Kuvvet binasının bu temelinin Temmuz ayında atılacağını, Kürtün ilçesinde ki Emniyet Amirliği binasının ise hızlı bir şekilde yükseldiğini belirterek şöyle konuştu: “Kürtün ilçesinde ki Emniyet Amirliği binası hızlı bir şekilde yükseliyor. Bu yaz sonuna doğru bitirip hizmete sokmayı planlıyoruz. O da hizmete girince ilçelerimizde büyük anlamda tamamlanacak. İl merkezinde önemli bir bina hizmeti de bu yıl başlayacak. Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan alanda Özel Hareket ve Çevik Kuvvet Binası. Onunda proje, tahsis ve yatırım işlemleri bitti. İnşallah Temmuz ayında temelini atacağız. Ödeneği ve ihalesi Ankara’dan yapılacağı için daha hızlı bir şekilde bitecek. En fazla iki yıl içinde Gümüşhanelilerin hizmetine sunulacak. Dolayısıyla artan personelimiz önümüzdeki yıllarda daha da artacak. Hizmetler daha da verimli ve etkin bir şekilde sunulacak.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler