Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde yangın

 Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde bugün akşam saatlerinde çıkan yangın kısa süreli paniğe neden olurken, personelin zamanında müdahalesi ile yangın büyümeden söndürüldü.  Edinilen bilgilere göre, bugün akşam saatlerinde hastane koridorlarında alınan kokunun

Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde yangın

 

Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde bugün akşam saatlerinde çıkan yangın kısa süreli paniğe neden olurken, personelin zamanında müdahalesi ile yangın büyümeden söndürüldü. 
 
Edinilen bilgilere göre, bugün akşam saatlerinde hastane koridorlarında alınan kokunun ardından yetkili personel tarafından hissedilen yangın, çamaşırhanenin kontrol edilmesi sırasında belirlendi. İki çamaşır yıkama, iki de kurutma makinesinin bulunduğu çamaşırhanede çıkan yangına müdahale eden hastane personeli, yangını büyümeden söndürdü.
 
Aradan geçen zaman diliminde havalandırma, merdiven ve asansör boşluklarından üst katlarda bulunan servislere sızan dumandan etkilenen hastalar ise acil servis ve hastane bahçesine indirildi. Dumandan en çok etkilenen Göğüs servisinde yatan hastalardan 12’si servisten indirilirken, duman hastaneden tamamen çekildikten sonra yine servise götürüldü.
 
Yetkililer, itfaiye ve polis ekiplerinin konuyla ilgili rapor hazırladıklarını ve yangının esas çıkış sebebinin bu araştırmanın ardından ortaya çıkacağını belirtirken, yangının çıktığı yer olan çamaşırhanede bir kurutma makinesinin tamamen yandığını ifade etti.
 
Kurutma makinesinin aşırı ısınmaya bağlı olarak yandığı tahmin edilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Olayın ardından hastaneye gelen Gümüşhane Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Aziz Ahmet Surel, Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Emre Boşnak ve Başhekim Op.Dr. Cemalettin Atalay 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel