Gümüş ziyaretler de bulunuyor

 Ak Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş, "Ramazan ayı dolayısıyla daha önceden tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelerimize ziyaretlerde bulunup yardımcı oluyoruz" dedi. Havva Gümüş, yaptığı açıklamada, Ramazan sebebiyle partisinin Trabzon Kad

Gümüş ziyaretler de bulunuyor

 

Ak Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş, "Ramazan ayı dolayısıyla daha önceden tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelerimize ziyaretlerde bulunup yardımcı oluyoruz" dedi.

 

Havva Gümüş, yaptığı açıklamada, Ramazan sebebiyle partisinin Trabzon Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ile ihtiyaç sahiplerini evlerinde ziyaret ettiklerini söyledi.

 

Böylece Trabzon'u kadın gözüyle sentezleme imkanı bulduklarını anlatan Gümüş, şöyle devam etti:

 

"Ziyaretlerin amacı kentin dört bir yanını gezerek halkımızın sorunlarını dinlemek. İl Kadın Kolları olarak bu sorunlara yerinde müdahale ediyoruz. Ramazan ayı dolayısıyla şu sıralar genellikle ev ziyaretleri yapıyoruz. Ramazan dolayısıyla daha önceden tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelerimize ziyaretlerde bulunup yardımcı oluyoruz. Yapılan bu yardımların kalıcı olmasına çalışıyoruz" dedi.

 

Gümüş, Ramazan sonrası da ilçe ziyaretlerinde bulunacaklarını ifade ederek, kadınlar için de çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler