Gümrükçüoğlu'nun aracına saldırı

Bir işyerinin açılışına katılmak için Beşikdüzü’ne giden Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun makam arabasına M.E isimli şahısın saldırıda bulunduğu iddia edildiBaşkan Gümrükçüoğlu’nun arabada olmadığı sırada meydana gelen olay sonucu

Gümrükçüoğlu'nun aracına saldırı

Bir işyerinin açılışına katılmak için Beşikdüzü’ne giden Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun makam arabasına M.E isimli şahısın saldırıda bulunduğu iddia edildi

Başkan Gümrükçüoğlu’nun arabada olmadığı sırada meydana gelen olay sonucu arabayı kullanan Mahmut Hayır, Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek suç duyurusunda bulundu.

M.E  adlı şahısın daha öncede buna benzer şekilde Başkan Gümrükçüoğlu’nun aracına  tacizde bulunduğu ve olayın mahkemeye intikal ettiği öğrenildi.

Başkan Gümrükçüoğlu’nu açılış alanında bırakarak park etmek için uygun bir yere hareket eden makam şoförü Mahmut Hayır, M.E adlı şahsın telefonu ile makam otosunun resimlerini çektiğini ve daha sonra makam otosunun camını yumrukladığını belirterek, Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne şikayette bulundu.

Hayır,  verdiği ifadede” Beşikdüzü’nde Dilektaşı adlı işyeri açılışına katılmak üzere Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte Beşikdüzü’ne geldik. Belediye Başkanının makam otosu olan 61.TC 061 plaka sayılı Wolswagen marka minibüsü ben kullanıyordum. Saat 14.00 sıralarında Belediye Başkanımızı Dilektaşı Lokantası’nın önüne getirdik. Başkanımız arabadan indi ve tesisin için doğru gitti. Ben de makam otosunu park etmek için manevra yaparken daha önceden tanıdığım ve Trabzon ilinde petrol istasyonu işletmeciliği yaptığını bildiğim M.E isimli şahıs, cep telefonu ile Belediye Başkanı’nın fotoğrafını çekti. Ayrıca yine otoya doğru yönelerek benim ve makam arabasının fotoğrafını çekti. Daha sonra makam otosunun şoför mahalli kısmındaki yan camına eliyle yumruk vurdu. Ancak cam kırılmadı ve araçta herhangi bir hasar meydana gelmedi. Daha sonra araçtan inerek “Şahsa niye arabaya vurduğunu sordum”. O da bana “Üzerime niye araba sürüyorsun” dedi. Ben de kendisine “Yolun ortasında çekim yapıyorsun. Ayrıca ben senin üzerine araba sürmedim” dedim. Bir müddet tartıştıktan sonra tanımadığım birkaç kişi şahsı alarak olay yerinden uzaklaştırdılar.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel