Gümrükçüoğlu’nun Ankara Mesaisi

 Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon’un önemli projelerinin uygulanması ve tamamlanması amacıyla Ankara’da bugün de yoğun bir mesai harcadı. Başkan Gümrükçüoğlu Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milli Savunma Bakanı İ

Gümrükçüoğlu’nun Ankara Mesaisi

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon’un önemli projelerinin uygulanması ve tamamlanması amacıyla Ankara’da bugün de yoğun bir mesai harcadı.
 
Başkan Gümrükçüoğlu Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel ile Ankara’da ayrı ayrı görüşmeler yaptı. 
Görüşmelerin sonunda değerlendirmelerde bulunan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu  Trabzon’un önemli projelerinin Trabzon’da oturarak değil, Ankara’da proje takip edilerek yapılabildiğini kaydetti.
 
3 Önemli kurumla Trabzon için yapılan ve yapılacak çalışmalar konusunda uzun soluklu görüşmeler yaptıklarını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “TOKİ Başkanımız ile birlikte Trabzon’da devam eden kentsel dönüşüm projelerinin durumu ve bundan sonrasında yapılacaklar hakkında , Yavuz Selim Sahası, Avni Aker Stadı  ve 19 Mayıs Kapalı Spor  Salonu konusundaki düşüncelerimizi paylaştık. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız ile Trabzon’un  Büyükşehir Belediye olmasından sonra ilgili maden işletmelerine ilişkin öngörülerimizi ve doğalgaz çalışmalarının hızlandırılması için nelerin yapılabileceğini konuştuk.
 
Ayrıca Milli Savunma Bakanımız ile birlikte 113 dönümlük Çamoba  arazinin botanik park olarak kullanılması konusunda mahsuplaşma yolunun ne şekilde yapılabileceği konularında değerlendirmede bulunduk. Trabzon konusunda getirdiğimiz projelere her zaman destek veren Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sayın Taner Yıldız’a, Milli Savunma Bakanımız Sayın  İsmet Yılmaz’a, TOKİ Başkanımız Sayın Ahmet Haluk Karabel’e şehrimiz adına teşekkür ediyorum” dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler