Gümrükçüoğlu'ndan taziye

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Suriye sınırları içerisinde gerçekleştirilen Şah Fırat operasyonu esnasında kaza sonucu şehit olan Muhabere Astsubay Başçavuş Halit Avcı için bir taziye mesajı yayınladı. Trabzon’un Maçka il

Gümrükçüoğlu'ndan taziye

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Suriye sınırları içerisinde gerçekleştirilen Şah Fırat operasyonu esnasında kaza sonucu şehit olan Muhabere Astsubay Başçavuş Halit Avcı için bir taziye mesajı yayınladı. 


Trabzon’un Maçka ilçesine bağlı Gürgenağaç Mahallesi’nden olan Başçavuş Avcı’nın şehit olmasını büyük üzüntüyle öğrendiklerini dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, “ Daha önce iki defa yeri değiştirilmiş olan Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu’ndaki tüm emanetler ve askerlerimiz güvenlik kuvvetlerinin başarılı bir operasyonu ile ülkemize getirilmiş, ancak bu esnada bir kaza sonucu Trabzon’umuzun yetiştirdiği Muhabere Astsubay Başçavuş Halit Avcı yaşamını yitirerek şehit olmuştur. Ülkemizin bayrağının dalgalandığı her karış toprak için yeri geldiğinde canını feda etmekten çekinmeyen kahraman askerimize Allah’tan rahmet, geride bıraktığı ailesine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel