Gümrükçüoğlu'ndan müjde!

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun 61 projesi arasında yer alan Uğurlu Karşıyaka Yolu’nun yapım ihalesi 6 Eylül tarihinde yapılacak. Başkan Gümrükçüoğlu’nun göreve gelmesinden sonra yapılması için harekete geçtiği yol için 2010 yılı

Gümrükçüoğlu'ndan müjde!

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun 61 projesi arasında yer alan Uğurlu Karşıyaka Yolu’nun yapım ihalesi 6 Eylül tarihinde yapılacak. Başkan Gümrükçüoğlu’nun göreve gelmesinden sonra yapılması için harekete geçtiği yol için 2010 yılı içerisinde proje ihalesi yapılmış öve tamamlanmıştı. Trabzon'un kuzey -güney kuşaklamasında önemli yollarından biri olacak Karşıya-Uğurlu yolu yapılmasıyla birlikte Trabzon’da güneye ulaşımda önemli bir alternatif daha ortaya çıkmış olacak.

5 bin 200 metre uzunluğunda bölünmüş yol olarak planlanan Karşıyaka- Uğuru yolu Beşirli sahil yolu Orman Bölge Müdürlüğünün batısında bulunan refüj kesmesinden başlayıp Uğurlu ilköğretim okulu yanında son bulacak.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon'un kuzey-güney kuşaklamasında ana arterlerden biri olacak Karşıyaka-Uğurlu yolunun Trabzon'un güneye açılmasına önemli katkılarının olacağını belirterek, " Yolun projelendirme çalışmaları tamamlandı. 5 bin 200 metre uzunluğunda çift gidiş-geliş olarak planlanan yolun yapım ihalesi de 6 Eylül tarihinde yapılacak. Kentimizi gelecek yıllara en iyi şekilde taşımak için vatandaşlarımıza söz verdiğimiz projeleri bir bir hayata geçiriyoruz" şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel