Gümrükçüoğlu'ndan inceleme

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediye tarafından Beşirli ile Ayasofya arasında yaptırılan bisiklet yolunda incelemelerde bulunarak bisiklet keyfi yaptı.Belediye tarafından Türkiye’de bir ilk gerçekleştirilerek tek hatta tartan pi

Gümrükçüoğlu'ndan inceleme

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediye tarafından Beşirli ile Ayasofya arasında yaptırılan bisiklet yolunda incelemelerde bulunarak bisiklet keyfi yaptı.

Belediye tarafından Türkiye’de bir ilk gerçekleştirilerek tek hatta tartan pist tarzında yapımı tamamlanan 5 bin 625 metrelik yürüyüş yolunun kuzeyinde yapılan bisiklet yolunda bisikletiyle gezen Başkan Gümrükçüoğlu sahili sağlıklı yaşam alanı haline getirdiklerini belirtti.

Belediye Başkan Yardımcısı Osman Necip Sevinç ile birlikte bisiklet yolunda bisiklet keyfi yapan Başkan Gümrükçüoğlu, “İlk etapta 1 km olarak planladığımız bisiklet yolunun 750 metrelik kısmını yaparak hizmete açtık. Geriye kalan 250 metrelik kısmı ise bu ay sonuna kadar tamamlamayı planlıyoruz. Vatandaşların güvenliği için yolun kuzey tarafını çitlerle koruma altına aldık. Yürüyüş yoluyla birlikte hizmete sokulan bisiklet yolu sağlıklı yaşam alanı olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verecektir” ifadelerini kullandı.

Başkan Gümürükçüoğlu bisiklet yolu ile yürüyüş yolunun tüm vatandaşların malı olduğunun altını çizerek, “ Vatandaşlarımızdan isteğimiz yürüyüş yoluna çekirdek ve meyve kabukları atmamaları. Yürüyüş yoluna bisikletle girmemeleri. Bisikletlilerin kauçukla kaplı olan yolda değil de kendileri için yaptığımız bisiklet yolunu kullanmalıdırlar. Hepimiz büyük bedellerle ödenerek yapılan sağlıklı yaşam alanına sahip çıkmalıyız. Bisiklet ve yürüyüş yolunun yapımında emeği geçen personelimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel