Gümrükçüoğlu'ndan Hal esnafına ziyaret

 Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Sebze ve Meyveciler Hali’ni ziyaret ederek esnafın sorun ve isteklerini dinledi.  Sebze Meyve Komisyoncuları Başkanı Mustafa Şılbır, Meclis üyesi ve AK Parti Grup Başkanvekili Fahrettin Aksoy

Gümrükçüoğlu'ndan Hal esnafına ziyaret

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Sebze ve Meyveciler Hali’ni ziyaret ederek esnafın sorun ve isteklerini dinledi. 
 
Sebze Meyve Komisyoncuları Başkanı Mustafa Şılbır, Meclis üyesi ve AK Parti Grup Başkanvekili Fahrettin Aksoy ve Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gökhan Bali’nin de katıldığı ziyarette esnafı tek tek dolaşan Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon’a sosyal donatı ve çağdaş altyapısıyla yeni bir toptancılar hali kazandırmak için yer arayışlarının devam ettiğini söyledi. Başkan Gümrükçüoğlu, hal esnafımızın yürüttüğü hizmetin önemli ve temel hizmetlerden biri olduğunun altını çizerek, “Burada sizler bir nevi kamu hizmeti yapıyorsunuz. Belediye olarak gücümüz nispetinde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hal esnafımıza katkı sunmaya gayret göstereceğiz. Ziyaretimizde bizlere iletilen eksiklikleri gücümüz nispetinde çözümlemek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
 
Sebze ve Meyve Hali’ni yeni ve daha rahat hizmet edebilir bir yere konuşlandırmak için alan ve proje çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Gümrükçüoğu, sebze ve meyve halini ileri bir dönemde hizmet edebileceği başka bir bölgeye yerleştirileceğini kaydetti.
 
Sebze Meyve Komisyoncular Derneği Başkanı Mustafa Şılbır ise haldeki esnafın vatandaşa en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalıştığını kaydederek, “Bizler için asıl mesai gece 24.00’dan sonra başlıyor. Malın en iyisini almak ve vatandaşa en ucuz bir şekilde sunma gayreti içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.
 
Esnaf ziyaretinin ardından Sebze Meyve Komisyoncular Derneğine geçen Başkan Gümrükçüoğlu Dernek Başkanı Mustafa Şılbır ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Burada konuşan dernek Başkanı Şılbır, zaman zaman görüştükleri Başkan Gümrükçüoğlu’na hal esnafının ve halin altyapı sorunlarını aktardıklarını kaydederek, “Başkanımız, hali ziyaret ederek sorunları yerinde görmek istedi. Başkanımızla birlikte esnafımızı ziyaret ettik. Bizlerle her zaman yakından ilgilenen ve sorunlarımızı dinleyen ve çözüm üretme noktasında bizlerin yanında olan Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel