Gümrükçüoğlu'ndan esnaf ziyareti

 Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Gülbaharhatun Mahallesi'nde ziyaretlerde bulunarak esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Esnaf ziyaretine büyük önem verdiğini belirten başkan Gümrükçüoğlu, "Çünkü mahallenin en iyi sorununu bil

Gümrükçüoğlu'ndan esnaf ziyareti

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Gülbaharhatun Mahallesi'nde ziyaretlerde bulunarak esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Esnaf ziyaretine büyük önem verdiğini belirten başkan Gümrükçüoğlu, "Çünkü mahallenin en iyi sorununu bilen kimseler o çevrenin esnafıdır." dedi.

 

Meclis üyesi ve Ak Parti Grup Başkan Vekili Fahrettin Aksoy'un da katıldığı ziyaretlerde Başkan Gümrükçüoğlu, belediye hizmet binasının Atapark'a taşınmasıyla birlikte bölgenin daha da canlandığını kaydederek birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon'a en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Başkan Gümrükçüoğlu mahalle ve esnaf ziyaretlerine her zaman önem verdiklerini belirterek, "Çünkü esnaflarımız mahallelerimizin sorunlarını en iyi bilenlerdir. Bu anlamda mahallelerimizin sorun ve isteklerini en iyi öğrenebileceğimiz esnaflarımızı sık sık ziyaret ediyoruz. Onların gerek ülke, gerekse kentimiz hakkındaki izlenim ve istek ve kanaatleri bizler için önemlidir. Hep birlikte kentimize en iyi hizmeti vermek için ziyaretlerimizi artırarak sürdüreceğiz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler