Gümrükçüoğlu'ndan bu ilçeye müjde!

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde vatandaşları ziyaret eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon ile Beşikdüzü arasında belediye otobüs seferlerine başlanacağını ifade etti.  100 MİLYONLUK YATIRIM Trabzon Büyükşehir Beled

Gümrükçüoğlu'ndan bu ilçeye müjde!
Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde vatandaşları ziyaret eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon ile Beşikdüzü arasında belediye otobüs seferlerine başlanacağını ifade etti. 
 
100 MİLYONLUK YATIRIM 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çarşıbaşı ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla görüştü. Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz’ın da hazır bulunduğu ziyaretlerde vatandaşların sorularına ayrıntılı yanıtlar veren Başkan Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak 2015 yılı içerisinde Trabzon il genelinde 50 milyon TL’lik yol, 50 milyon TL’lik de su ve altyapı yatırımı yapacaklarını ifade ederken, “Bu yıl toplamda 100 milyon TL’lik yatırım yapacağız. Bu rakam Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmuş olmasının kazanımıdır. Bu rakamlar ilerleyen yıllarda daha da artacaktır. Biz iddia ile söylüyoruz ki bu dönem sonunda Trabzon il genelinde el atılmamış yol sorunu, alt yapı sorunu bırakmayacağız” diye konuştu. 
 
SEFERLERİ BAŞLATACAĞIZ 
Vatandaşların talepleri üzerine Trabzon-Beşikdüzü arasında belediye otobüs seferlerini de başlatacaklarını dile getiren Gümrükçüoğlu konuyla ilgili olarak, “Trabzon-Beşikdüzü otobüs seferleri başlayacak. Küçük otobüslerin bir anlaşması var. Bu anlaşmadan ötürü biraz zaman kaybettik. Bu anlaşma bitince seferleri hemen başlatacağım. Ben vatandaşımı taşıyacağım. Kimse darılmayacak. Toplu taşıma benim vazifem, kanuni işim. Bunu en güzel şekilde yapacağım. Trabzon’a 85 adet belediye otobüsü kazandırdık. Bizden önce vatandaşlarımız, halkımızın ‘tabutluk gibi’ dediği otobüslerle taşınıyordu. Bu duruma son verdik. Halkımıza en rahat hizmeti verebilmek için araç filomuzu her geçen gün daha da güçlendirmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. 
 
BAŞBAKAN’A MÜTEŞEKKİRİZ 
Vatandaşlarla gerçekleştirdiği ikili sohbetlerde Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Trabzon’a verdiği sözleri de değerlendiren Gümrükçüoğlu sözlerini özetle şu şekilde tamamladı: “Sayın Başbakanımıza Trabzon olarak müteşekkiriz. Trabzon’da 1 milyon TL maliyetli Kanuni Bulvarı’nı yapıyoruz. Bu yolda çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Kanuni Bulvarı tamamlandığında Trabzon’un merkezi iki katına çıkmış olacak. Sayın Başbakanımız bu dev yatırım devam ederken Trabzon’a Güney Çevre Yolu’nun sözünü verdi. Hem de bu yolun Beşikdüzü’nden Of’a kadar olacağını ifade ederek söz verdi. Bu, Trabzon için çok büyük bir müjdedir. Aldığımız müjdeler bununla da sınırlı değil. Sayın Başbakanımız yeni havalimanının, yatırım adasının, ikinci devlet üniversitesinin sözünü verdi. Bunlar Trabzon için çok büyük müjdeler, Trabzon’un marka değerini büyük ölçüde arttıracak olan projeler. Trabzon bu yatırımlarla şaha kalkacaktır. Sayın Başbakanımıza Trabzon’a göstermiş olduğu hassasiyet için şükranlarımızı sunuyorum. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel