Gümrükçüoğlu'ndan boksörlerle buluştu

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: ''İmkanlarımız ölçüsünde amatör spor kulüplerimize desteğimiz devam edecek''Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, imkanları ölçüsünde amatör spor kulüplerine desteklerinin devam edeceğini söyledi.Gümrükç

Gümrükçüoğlu'ndan boksörlerle buluştu

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: ''İmkanlarımız ölçüsünde amatör spor kulüplerimize desteğimiz devam edecek''

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, imkanları ölçüsünde amatör spor kulüplerine desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Gümrükçüoğlu, Osmanlı Boks Spor Kulübü'nü ziyaret ederek, Kulüp Başkanı Mustafa Kuk ve Antrenör Turgut Dereköylü'den kulübün faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

 Kulüp Başkanı Kuk, Gümrükçüoğlu'na gençleri kötü alışkanlıklardan korumak için hazırladıkları sosyal sorumluluk projesi ''Dumansız Hava Sahası'' hakkında bilgi verdi. Kuk, üzerinde 'dumansız hava sahası' yazan masa örtülerini kahvehane, kafeterya ve lokallerde bulunan masalara sererek kötü alışkanlıkların önlenmesine katkı sunduklarını söyledi.

     Böylesine önemli bir projeyi hayata geçirdikleri için Kuk'a teşekkür eden Gümrükçüoğlu, sigara ile mücadele edilmesi için hazırlanan yasanın çıkmasında önemli katkıları olan TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl'ü arayarak Osmanlı Boks Spor Kulübü'nün projesi hakkında bilgi verdi.

    Kulübün bilgisayar sınıfını da çok beğenen Gümrükçüoğlu, kulübe geniş bir kütüphane kurma sözü verdi. Gümrükçüoğlu ayrıca, spor kulübüne iki yürüyüş bandı alınması için yetkililere talimat verdi.

     Gümrükçüoğlu, sağlıklı ve temiz bir ortamda gençlere spor yapma imkanı sağladığı için Kuk ve Dereköylü'ye teşekkür ederek, ''Osmanlı Boks Spor Kulübü, gerçekten çağdaş bir ortamda gençlerimize hizmet veriyor. Gençlilerimizin en iyi şekilde yetişmelerine vesile oluyorsunuz. İmkanlarımız ölçüsünde amatör spor kulüplerine desteğimiz devam edecek'' dedi.

Ziyarette sporculara nasihatlerde bulunan Gümrükçüoğlu, ''Beslenmenize, sağlığınıza dikkat edin. Derslerinize çok iyi çalışın. Ülkenin geleceği için kendinizi her bakımdan iyi yetiştirin. Centilmenlik içinde mücadele ederek başarılara imza atmak hepinizin birinci gayesi olmalıdır'' diye konuştu.

Antrenör Turgut Dereköylü, Gümrükçüoğlu'na kulübün flaması ve mini boks eldiveni hediye etti.

      

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel