Gümrükçüoğlu'ndan Arsin'e müjde!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Arsin’de mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Büyükşehir Belediyesi ve Arsin Belediyesi meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Gü

Gümrükçüoğlu'ndan Arsin'e müjde!
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Arsin’de mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Büyükşehir Belediyesi ve Arsin Belediyesi meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, Arsin’in tanıtımı ve kalkınması için Santa antik kentinin işlevini arttırmak istediklerini kaydetti.
 
Dünyanın tanıdığı bu turizm alanının bir merkez haline gelebileceğini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Buranın yolunun asfaltlanmasında önemli bir kısmı tamamladık.  Burayı Santa antik kenti olarak kazandırmamız gerekiyor.  Bu proje bile Arsin’i tek başına ayağa kaldırmaya yetecektir. Bunun paydaşları olacaktır. Kültür ve Turizm Bakanlığı var,  Çevre ve Turizm Bakanlığı var, yerel yönetimler var. El birliği içinde bu büyük projeyi Arsin’e kazandırmak amacındayız” dedi. 
 
SAHİL ALANINI DEĞERLENDİRECEĞİZ 
Arsin’e kazandırılan sahil alanının değerlendirilmesi ve geliştirilmesi için gayret gösterdiklerini kaydeden Gümrükçüoğlu, “Bu sahilin yapılmasını takdir ediyorum. Belki bize buradan çok borç kaldı ama sonuçta şehrin doğusunda önemli bir sahil alanı oluşturuldu. Arsin’in gelişmesine burası çok katkı sağladı. Bu alanın değerlendirilmesi ve geliştirilmesi için gayret gösteriyoruz. Bu şekilde yaşam mekânlarının arttırılmasıyla Arsin önemli bir mesafe alacaktır” diye konuştu. 
 
BÜYÜKŞEHİR, 3 MİLYON’LUK YOL ÇALIŞMASI YAPACAK 
Konuşmasında Arsin’in içindeki merkez camiinin önünü, ana sahil yolundan açarak gerekirse bir köprülü kavşak yapmak istediklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak Arsin’de bu yıl 1 milyon TL’lik betonlama, 2 milyon TL’lik de asfaltlama çalışması yapacaklarını dile getirdi. Başkan Gümrükçüoğlu sözlerini özetle şu şekilde tamamladı: “Biz Büyükşehir Belediyesi olarak bu yıl Arsin’de 1 milyon TL’lik yol betonlaması yapacağız. Hangi alanların betonlanacağı belirledi ve bu ay sonunda çalışmalara başlanacak. Aynı şekilde 2 milyon 100 bin TL’lik yol betonlaması da Arsin Belediyesi yapacak. Büyükşehir Belediyesi olarak Arsin’de ayrıca 2 milyon TL’lik de asfaltlama yapacağız. İnşallah bu şekilde her yıl gerçekleştireceğimiz çalışmalarla yol sorunlarını ortadan kaldıracağız.” 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler