Gümrükçüoğlu'ndan antrenörlere sertifika

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi tarafından, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, Türkiye’nin değişik bölgelerinden 30 kursiyerin katılımıyla düzenlenen Kadir Özcan TFF-C Futbol Antr

Gümrükçüoğlu'ndan antrenörlere sertifika
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi tarafından, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, Türkiye’nin değişik bölgelerinden 30 kursiyerin katılımıyla düzenlenen Kadir Özcan TFF-C Futbol Antrenörlük Kursu sertifika töreni Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Trabzon’un efsane futbol adamı merhum Kadir Özcan’ın ismiyle düzenlenen antrenörlük kursunun sertifika töreninde Özcan’ın oğlu, Ersan Özcan da hazır bulundu. 
 
Törende yaptığı değerlendirme konuşmasında başarıyla tamamlanan kurs nedeniyle TÜFAB Başkanı Nurettin Balaban, Başkan Yardımcısı Nedim Karadeniz ve Hamza Yomralıoğlu’nu tebrik eden Başkan Gümrükçüoğlu, “Kadir Özcan’ın isminin verildiğinin bir kursu, onun ilkleri olan barış ve kardeşlikle, spor yolunda tamamlayan arkadaşlarımı yürekten kutluyorum” dedi. 
 
Merhum Kadir Özcan’ın kendi gençliğinin efsane futbolcusu olduğunu hatırlatan Gümrükçüoğlu, “Kadir Özcan’ı rahmetle anıyorum. Tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Kadir Özcan bizim gençliğimizin efsane futbolcularındandı; barış için, kardeşlik için, iyilik severlik için, insan yetiştirmek için yaşadı. 1461 Trabzon takımı tekrar PTT 1. Lige çıktığında gelip kabrini ziyaret ettiler. Bu haberi okuyunca ben çok duygulandım. İşte Trabzon böyle bir şehir, futbol böyle bir güzellik. Bütün kuşaklarımıza bundan sonraki antrenörlük hayatınız boyunca doğru yolu göstereceğinize, insanlığı, barışı ve kardeşliği sporu ve sağlıklı yaşamı tüm kuşaklarımıza aşılayacağınıza gönülden inanıyorum” diyerek futbol antrenörlerine seslendi. 
 
TÜFAD Başkan Yardımcısı Nedim Karadeniz ise, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız bizi onurlandırdı, bize destek verdi. Ben 40 şehirde böyle organizasyonlar yaptım. Hiçbirinde büyükşehir belediye başkanının böyle bir desteğini görmedim. Bu her şehirde görülen bir olay değil.  Trabzon bu yüzden bir futbol şehri” diyerek Başkan Gümrükçüoğlu’na katkılarından ötürü teşekkür etti. 
 
Gerçekleştirilen konuşmaların ardından Kadir Özcan TFF-C Futbol Antrenörlük Kursu’nu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları takdim edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler