Gümrükçüoğlu'ndan 23 Nisan ziyaretleri

Başkan Gümrükçüoğlu, Dünyanın başka hiçbir ülkesinde çocuklara hediye edilmiş bayram yokturTrabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Uğurlu ve Aydınlıkevler ilköğretim okullarını ziyaret ederek

Gümrükçüoğlu'ndan 23 Nisan ziyaretleri

Başkan Gümrükçüoğlu, Dünyanın başka hiçbir ülkesinde çocuklara hediye edilmiş bayram yoktur

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Uğurlu ve Aydınlıkevler ilköğretim okullarını ziyaret ederek çocukların bayramını kutladı. Başkan Gümrükçüoğlu Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 93. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yaptığı ziyaretler kapsamında ilk olarak Uğurlu İlköğretim okulunu ziyaret etti. 
Öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Başkan Gümrükçüoğlu sınıfları gezerek çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Başkan Gümrükçüoğlu, " Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu günü tüm dünya çocuklarına armağan ederek, gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymuştur. Dünyada bir ilk olarak Mustafa Kemal Atatürk bu bayramı sizlere hediye ediyor. Dünyanın hiçbir ülkesinde çocuklara hediye edilmiş böyle bir bayram yoktur. Sizlere hediye edilen bayramınızı tebrik etmek için geldik. Hepinizi çok seviyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Öğrencilerden bir de istekte bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, “Öğretmenleriniz, anne ve babalarınız her zaman sizleri iyiliğini ve iyi yetişmenizi istiyorlar. Bu nedenle onları çok sayıp sevin. İleride hepinizin çok çok başarılı öğrenciler olacağınızı görüyor ve inanıyorum” ifadelerini kullandı. 
 
Öğrenciler ve öğretmenler ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiği ziyarette Uğurlu Mahalle Muhtarı Mustafa Kurt ve Okul Müdürü Murat Çebi okullarına yaptıkları katkılardan dolayı Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. 
 
Daha sonra beraberinde Başkan Yardımcısı Osman Necip Sevinç ile birlikte Aydınlıkevler İlköğretim okuluna geçen Başkan Gümrükçüoğlu sınıfları tek tek ziyaret ederek öğrencilerin anlamlı günün kutladı ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Aydınlıkevler Mahalle muhtarı Faik Kuvvet’in de katıldığı ziyarette Okul Müdürü Mustafa Karakuş ve öğretmenler okullarına katıklarından dolayı Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. Başkan Gümrükçüoğlu ise ellerindeki imkanlar ölçüsünde eğitim kurumlarına katkılarının bundan sonra da devam edeceğini dile getirdi. 
 
Sınıfları tek tek gezerek öğrencilerin Bayramlarını tebrik eden Başkan Gümrükçüoğlu sıraya oturarak öğrencilerle matematik çalıştı. Bu sırada sınıf öğretmeni Mevlüt Buçan öğrencisi Ceyhun Buğrakurt’un mahallelerine park yapılması ile ilgili belediyeye verdiği dilekçeyi ve belediyenin dilekçeye verdiği cevap yazısında, “Mahallede oyun alanı planlama çalışması başlatılmış” şeklindeki ifadelerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
Dilekçeyi veren Ceyhun Buğrakurt’u yanına çağıran ve medeni cesaretinden dolayı tebrik eden Başkan Gümrükçüoğlu, “Bizim için sizlerin küçük ellerinizle yazdığı dilekçeler veya ifade edecekleri çok büyük bir öneme haiz. Bu nedenle isteklerinizi her zaman ciddiye alıyoruz. Oyun alanı için gerekli planlama çalışmalarına başlandı” dedi.
Ziyaret Başkan Gümrükçüoğlu’nun öğrencilere çeşitli hediyeler vermesi ile son buldu.
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler