Gümrükçüoğlu'nan otobüs müjdesi

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu belediye otobüsüne binerek hem vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinledi hem de yaptıkları çalışmaları anlattı.Beşirli-Tıp Fakültesi hattında sefer yapan otobüse binen Başkan Gümrükçüoğlu, seyahat i

Gümrükçüoğlu'nan otobüs müjdesi

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu belediye otobüsüne binerek hem vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinledi hem de yaptıkları çalışmaları anlattı.

Beşirli-Tıp Fakültesi hattında sefer yapan otobüse binen Başkan Gümrükçüoğlu, seyahat için belediye otobüslerini tercih eden vatandaşlarla yakından ilgilendi ve belediye otobüsleri ve şoförleri ile ilgili herhangi bir şikâyetleri olup olmadığını sordu. Vatandaşların otobüslerden ve şoförlerden oldukça memnun olduklarını belirtmeleri üzerine Başkan Gümrükçüoğlu otobüsü kullanan şoförün şahsında tüm şoförlerini tebrik etti.
Otobüslere binen vatandaşların ücretini kendi TAKKART’ından ödeyen Başkan Gümrükçüoğlu, vatandaşlara yaptıkları çalışmaları anlattı.

Otobüslere bir kuruş dahi zam yapılmayacağını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Bugüne kadar 30 yeni otobüs aldık.  10 yeni otobüsü daha sipariş ettik. Yeni otobüsler geldikçe sefer sayılarımızı da artıracağız. Vatandaşlarımızın rahat ve güvenli seyahat etmelerini sağlamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” diye konuştu.

Seyahatlerinde belediye otobüslerini tercih eden ve Başkan Gümrükçüoğlu ile birlikte seyahat eden vatandaşlar, “ Başkanım izden Allah razı olsun. Çok güzel bir hizmet veriyorsunuz. Otobüsler yeni rahat ve konforlu seyahat yapıyoruz. Sizleri aramızda görmek gerçekten çok güzel bir duygu” ifadelerini kullandılar.

Otobüse binen yabancı öğrencilerle de yakından ilgilenen Başkan Gümrükçüoğlu,  onları Trabzon’da görmekten duyduğu memnuniyeti

Başkan Gümrükçüoğlu seyahatte yaptıkları asfalt çalışmalarını da anlattı. Gümrükçüoğlu, “Asfalt sezonun balattık ve üç ay boyunca tamamen kent içerisinde asfaltlama çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Diğer aylarda da Trabzon’un çevresinde asfaltlama yapacağız” dedi.

Yaptıkları seyahatle birlikte otobüsleri ve şoförleri de denetleme imkanı bulduklarını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, otobüs şoförlerinden vatandaşlara iyi davranmalarını, özellikle yaşlılara yardımcı olmaları isteğinde bulunarak verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel