Gümrükçüoğlu'na ziyaret

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, Gümüş ve çalışma arkadaşlarına yeni görevl

Gümrükçüoğlu'na ziyaret

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, Gümüş ve çalışma arkadaşlarına yeni görevlerinde başarılar diledi. 

Kadınların siyasette daha aktif yer almaları gerektiğine vurgu yapan Gümrükçüoğlu, belediyenin kadınlara yönelik yaptığı çalışmaları anlattı. 

Gümrükçüoğlu, her şeyin en iyisine ve en güzeline layık olan kadınların sosyal yaşamdaki konumlarının güçlendirilmesi amacıyla İş-Kur, Milli Eğitim ve Halk Eğitim müdürlükleri ile ortaklaşa meslek edindirme projeleri geliştirdiklerini belirtti. Kadınlara yönelik meslek edindirme kurslarından sertifika alanlara yönelik mikrokredi uygulamaları başlattıklarını anlatan Gümrükçüoğlu, şöyle konuştu: "Hanımeli pazarları oluşturduk. Belediye Meclisinde Kadın Erkek Eşitlik Komisyonu kurduk. Kadınlara yönelik
kültür ve eğitim programları düzenledik. Kadın Konukevi yaparak Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne devrettik. Kadınlarımızın sosyal yaşamdaki konumlarının daha da güçlendirilmesi için çalışmalarımızı bundan sonrada sürdüreceğiz." 

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş ise AK Parti'nin iktidara geldiği günden beri bir devlet politikası olarak benimsediği ve yasal düzenlemelerde de yer verdiği kadına karşı pozitif ayrımcılık yapılmasına dair tüm yasal mevzuat değişikliklerle kadına verdiği önemi ve desteği ortaya koyduğunu söyledi.

 

Belediyenin kadınlara yönelik yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını anlatan Gümüş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Birlik ve beraberlik içerisinde kadınımızın sosyal yaşamdaki konumunun güçlendirilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." 

ak_parti_kadin_kollari.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel