Gümrükçüoğlu'na teşekkür etti

  Başkan Gümrükçüoğlu’nun yaklaşık iki ay önce mahalleyi ziyaretinde esnafın gündeme getirdiği Mehmet Sokak’ın altyapısı ve parkesinin yapılması isteği kısa sürede yerine geldi. Kemerkaya Mahallesi’ni ziyaret ederek esnafla kahvaltı yapan Gümrükçüoğlu, es

Gümrükçüoğlu'na teşekkür etti

 

 

Başkan Gümrükçüoğlu’nun yaklaşık iki ay önce mahalleyi ziyaretinde esnafın gündeme getirdiği Mehmet Sokak’ın altyapısı ve parkesinin yapılması isteği kısa sürede yerine geldi. Kemerkaya Mahallesi’ni ziyaret ederek esnafla kahvaltı yapan Gümrükçüoğlu, esnafın talepleri doğrultusunda söz konusu sokağın altyapı çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak hizmete sunduklarını söyledi.

Başkan Yardımcıları Cengiz Çolak, Osman Necip Sevinç, meclis üyesi Seyfullah Kınalı ile mahalleyi ziyaret ederek esnafla bir araya gelen Gümrükçüoğlu, yaptıkları ziyaretlerle mahallelerin sorunlarını yerinde görme imkanı bulduklarını dile getirerek, “Daha önce Kemerkaya Mahallesi’ni ziyaretimizde esnafımız Mehmet Sokak’ın altyapı ve parkesinin yeniden yapılması için bizden istekte bulunmuşlardı. Biz de esnafımızın bu isteğini en kısa sürede yerine getireceğimize dair söz vererek gerekli çalışmaları tamamladık. Trabzonlu vatandaşlarımız her şeyin en iyisine ve güzeline layıktır” diye konuştu.

Mahalle esnafı ise isteklerini kısa bir zamanda yerine getiren Başkan Gümrükçüoğlu’na ve belediye çalışanlarına teşekkür ederek, “Belediyemiz Mehmet Sokak’ta gerekli altyapı ve parke çalışmalarını yaparak güzel bir görünüme kavuşturdu. Şimdiye kadar belediyemizden mahallemiz adına ne talep etmişsek yerine geldi. Her zaman bizleri ziyaret ederek sorun ve isteklerimizi dinleyen Başkanımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 
gggg.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler