Gümrükçüoğlu,Kenan İskender'i ziyaret etti

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, esnaf ziyaretleri kapsamında Uzun Sokak esnafı ile bir araya geldi.Esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzonspor’un eski yöneticilerinden Kenan İskender’i  de ziyaret etti.  Girdiği

Gümrükçüoğlu,Kenan İskender'i ziyaret etti

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, esnaf ziyaretleri kapsamında Uzun Sokak esnafı ile bir araya geldi.

Esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzonspor’un eski yöneticilerinden Kenan İskender’i  de ziyaret etti. 
 
Girdiği bir alış veriş merkezinde 5 yaşındaki Mert Tosun isimli bir çocukla karşılaşan Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, minik çocuğa önce bir kumbara aldı, sonra da kumbaranın ilk parasını içine kendi attı. Gümrükçüoğlu, ayrıca girdiği bir pastanedeki 3 gençle bir süre sohbet edip kendilerine tatlı ısmarladı. Başkan Gümrükçüoğlu, yolda karşılaştığı ilköğretim okulu öğrencileri ile de uzun süre sohbet etti. 
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, esnaf ziyaretlerine hiç ara vermeden devam ediyor. 
Başkan Gümrükçüoğlu, son olarak Uzun Sokak esnafını ziyaret etti. Esnaflara ‘Trabzon Belediyesi’nden bir isteğiniz var mı’ sorusunu soran Gümrükçüoğlu, gelen taleplerin yerine getirilmesi için ilgili birimlere talimat verdi. 
 
Bir alış veriş merkezine giren Başkan Gümrükçüoğlu, buraya annesi ile gelen  5 yaşındaki Mert Tosun ile karşılaştı. Mert’le yakından ilgilenen Başkan Gümrükçüoğlu, kendisine bir hediye almak istediğini belirterek, “Şimdi buradan bir hediye seç bakalım” dedi. 
 
Mert ise raflarda duran bir kumbaradan aldı. Kumbaranın parasını ödeyen Başkan Gümrükçüoğlu, daha sonra kumbaranın ilk harçlığını da kendisi attı. 
 
Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ziyaretleri kapsamında daha sonra bir pastaneye girerek 'hayırlı işler' dileğinde bulundu. Bu esnada masada oturan öğrencilere tatlı ısmarlayan Başkan Gümrükçüoğlu, gençlerin kendilerini çok iyi yetiştirmelerini isteyerek, “Üniversitede derslerine iyi çalışın. Sakın tek yabancı dil öğrenmekle yetinmeyin. En az iki tane yabancı dil öğrenin: böylece dünyadaki rakiplerinizden bir adım önde olursunuz. Böylelikle ülkemiz ve milletimiz adına daha başarılı olursunuz” diye konuştu.
 
Gezisi esnasında Başkan Gümrükçüoğlu'na sevgi gösterilerinde bulunan gençler Gümrükçüoğlu ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 
 
Esnaf ziyaretlerini geleneksel hale getiren Başkan Gümrükçüoğlu, daha  sonra Trabzonspor eski Asbaşkanlarından Kenan İskender’i de ziyaret ederek bir süre görüştü.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler