Gümrükçüoğlu Yeşiltepe'de

 Vatandaşların sorunlarını mahalle toplantıları yaparak yerinde dinleyen Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mahalle buluşmalarının üçüncüsünü Yeşiltepe Mahallesi'nde gerçekleştirdi. Yeşiltepe Mahallesi'nde yapılan toplantıya Trabzon Beledi

Gümrükçüoğlu Yeşiltepe'de

 

Vatandaşların sorunlarını mahalle toplantıları yaparak yerinde dinleyen Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mahalle buluşmalarının üçüncüsünü Yeşiltepe Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

Yeşiltepe Mahallesi'nde yapılan toplantıya Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Turan, Belediye meclis üyesi ve AK Parti Gurup Başkanvekili Fahrettin Aksoy, İl Genel meclis Üyesi Ömer Tosun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altınbaş, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Gümrükçüoğlu toplantı öncesi mahalle esnafını ziyaret ederek sorun ve isteklerini dinledi. Lokaldeki toplantıya özellikle kadınlar büyük ilgi gösterdi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Mahalle buluşmalarına devam ettiklerini belirterek, "Yaptığımız ziyaretlerde mahalle sakinlerini görüş, öneri ve isteklerini dinleme fırsatı buluyoruz. Aynı zamanda yaptığımız hizmetleri anlatma fırsatını buluyoruz. Mahalle buluşmaları toplantılarımızı bundan sonra da sürdüreceğiz." diye konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu toplantıda Trabzon'u geleceğe taşıyacak '61 proje' ve yapılan diğer projeleri değerlendirdi. Gümrükçüoğlu yapılan ve devam eden projelerin tamamlanması ile Trabzon'un çehresinin değişmeye başladığını kaydetti. Gümrükçüoğlu Ayasofya, Zağnos, Tabakhane, Çömlekçi, Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm projeleri ile Ortahisar Kentsel Yenileme Projeleri'nin tamamlanması, Kanuni Bulvarı, Erdoğdu, Uğurlu-Karşıyaka yolu, Akyazı Spor Kompleksi projelerinin tamamlanması ile Trabzon'un panoramasının değişeceğini belirtti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler