Gümrükçüoğlu ve Kızılcık'tan ziyaret

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte Pazarkapı Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ve vatandaşın sorun ve isteklerini dinleyen Vali Kızılcık ve Başkan Gümrükçüoğlu, ziyarette vata

Gümrükçüoğlu ve Kızılcık'tan ziyaret

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte Pazarkapı Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ve vatandaşın sorun ve isteklerini dinleyen Vali Kızılcık ve Başkan Gümrükçüoğlu, ziyarette vatandaşlarla bol bol sohbet etti.

Esnaflara hal hatır sorarak onlarla dertleşen Vali Kızılcık, "Bugün sizlerin dert ve sıkıntılarınızı bizzat dinlemek için sizleri ziyaret ediyorum. Her zaman olduğu gibi vatandaşlarımıza karşı sosyal devlet olmanın gereklerini yerine getirmek için yoğun çaba harcıyoruz. Dertleriniz derdimiz, sevinçleriniz sevincimiz olacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Amacımız, devletimizin şefkatini, güler yüzünü ve gücünü sizin yanınızda olduğunu bir defa daha göstermek ve hissettirmektir” dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu ise esnafın ülkenin bel kemiği olduğunu kaydederek, " Bu nedenle esnaflarımız ile sık sık bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz. Mahallelerimizin ve bulundukları bölgenin sorunlarını en iyi bilen esnaflarımızdır. Esnafımızın görüş ve önerileri bizlere yol gösterici oluyor. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler