Gümrükçüoğlu vatandaşlarla buluştu

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Kaymaklı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmanın kazanımlarını elde etmeye başladığını ifade ederken, bu kazanımla

Gümrükçüoğlu vatandaşlarla buluştu

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Kaymaklı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmanın kazanımlarını elde etmeye başladığını ifade ederken, bu kazanımların ilerleyen yıllarda daha da artacağını söyledi. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinin Kaymaklı Mahallesi’nden vatandaşlarla bir araya geldi. Her akşam bir mahalleye konuk olmayı gelenek haline getiren Başkan Gümrükçüoğlu, Kaymaklı Mahallesi’nde sohbet ettiği vatandaşları Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgilendirdi. Kendisine yöneltilen soruları içtenlikle yanıtlayan Gümrükçüoğlu, Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmanın kazanımlarını elde etmeye başladığını belirterek, bu kazanımların ilerleyen yıllarda daha da artacağını kaydetti.

“HEDEFİMİZ TRABZON’U EN YAŞANILABİLİR ŞEHİR YAPMAK”

Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde gerçekleştirilen çalışmalarla Trabzon’un çehresinin değiştiğini, Trabzon’a il dışından gelenlerin gördükleri değişimi kendilerine net olarak ifade ettiğini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Şehrimizi hep birlikte geliştiriyoruz. Trabzon, yapılan araştırmalara göre Türkiye’nin en yaşanılabilir şehirlerinden biri. Hedefimiz Türkiye’nin en yaşanılabilir şehri olmak. Bunun için bir yandan kentsel dönüşüm çalışmalarımız devam ediyor, bir yandan altyapı ve içme suyu çalışmalarımız aralıksız olarak sürüyor. Ulaşım çalışmalarımızda çok önemli mesafeler aldık. Trabzon’a kazandırmakta olduğumuz Kanuni Bulvarı’nın toplam maliyeti 1 katrilyon. Kanuni Bulvarı’nın tamamlanmasıyla Trabzon’a bir Trabzon daha eklenmiş olacak. Böylesine büyük bir yatırımdan dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza müteşekkiriz. Sayın Başbakanımız son Trabzon ziyaretinde Güney Çevre Yolu’nun yapılacağının sözünü verdi. Bu Trabzon’a büyük bir müjdedir. Sayın Başbakanımız sadece Güney Çevre Yolu’yla da sınırlı kalmadı, demiryolunun Trabzon’a getirileceğinin, yeni havaalanı yapılacağının, Trabzon’a şehir hastanesinin kurulacağının da sözünü verdi. Trabzon olarak müteşekkiriz. İşte tüm bu yatırımlarla hedefimiz Trabzon’u Türkiye’nin en yaşanılabilir şehri yapmak. Bunu hep birlikte başaracağız” dedi.

“TRABZON’U KANAVİÇE GİBİ İŞLİYORUZ”

Vatandaşlarla gerçekleştirdiği sohbette Kaymaklı Mahallesi’nin gönüllerinde ayrı bir yeri olduğunu vurgulayan Başkan Gümrükçüoğlu, “Çömlekçi kentsel dönüşümünde kamulaştırma çalışmalarımız bitmek üzere. Henüz kamulaştırılmamış olan sadece iki bina kaldı. Çömlekçi’de kentsel dönüşümü etap etap gerçekleştiriyoruz. Kaymaklı Mahallesi’nin bir kısmı da Çömlekçi kentsel dönüşüm projesinin içerisindedir. Etap etap gerçekleştireceğimiz çalışmalarda Kaymaklı’mızda da dönüşüm yapacağız. Trabzon’un her noktasında çalışmalarımız var. Trabzon’u adeta bir kanaviçe gibi işliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel