Gümrükçüoğlu vatandaşı dinledi

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 100. Yıl Parkı’nda piknik yapan vatandaşları ziyaret ederek sorun ve isteklerini dinledi.İlkbahar mevsiminin gelmesiyle vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği 100. Yıl Parkı’nda çocuklarla da yakından il

Gümrükçüoğlu vatandaşı dinledi

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 100. Yıl Parkı’nda piknik yapan vatandaşları ziyaret ederek sorun ve isteklerini dinledi.

İlkbahar mevsiminin gelmesiyle vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği 100. Yıl Parkı’nda çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Gümrükçüoğlu, “En mutlu olduğum anlardan biri de vatandaşlarla birlikte bir çay içmektir. Her şeyin en iyisine ve güzeline layık Trabzonlulara hizmet etmenin onur ve gururunu yaşıyorum” dedi.

Başkanvekili Seyfullah Kınalı’nın da katıldığı ziyarette Maçka Hamsiköy’de doktorluk yaparken komşuları ile karşılaşan ve bir hayli duygulanan Başkan Gümrükçüoğlu, “Hepinizden Allah razı olsun. Bizlere o zamanlar çok yardım ve katkılarınız oldu. Bu iyiliklerinizi hiçbir zaman unutmayacağım. O günler ne güzeldi” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlarla çay içip sohbet eden Başkan Gümrükçüoğlu çocuklarla da yakından ilgilendi. Yaptıkları ziyaretlerle vatandaşların görüş ve isteklerini yerinde dinleme fırsatı elde ettiklerini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, birlik ve beraberlik içerisinde gelecek kuşaklara temiz ve yaşanılabilir bir kent bırakmanın gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar yaptıkları hizmetlerden dolayı Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel