Gümrükçüoğlu sessiz kahramanlarla buluştu

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Teknik Elemanlar Trabzon Şubesi’nin verdiği kahvaltıda dernek üyeleri ile bir araya geldi.EYOF 2011 Spor ve Hatıra parkında gerçekleştirilen kahvaltı programına Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevz

Gümrükçüoğlu sessiz kahramanlarla buluştu

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Teknik Elemanlar Trabzon Şubesi’nin verdiği kahvaltıda dernek üyeleri ile bir araya geldi.

EYOF 2011 Spor ve Hatıra parkında gerçekleştirilen kahvaltı programına Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gökhan Bali, Teknik Elemanlar Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Cemal Akdeniz, KTÜ Öğretim üyeleri ve Teknik Elemanlar Trabzon Şubesi üyeleri katıldı.   

Programda yaptığı konuşmada teknik elemanlardan milli iradeye sahip çıkmalarını isteyen Başkan Gümrükçüoğlu, “Sizler Türkiye’mizi, şehrimiz daha yaşanılabilir bir hale getirmek için çabalayan sessiz kahramanlarımızsınız. Türkiye aslında bir mahalli seçimin ötesine geçen bir 30 Mart seçimine hazırlanmakta. Bunun en güzel değerlendirmesini yapacak olan sizler ve sizlerin bilgilendirmesi ile kamuoyumuzdur.

Sizler teknik meslek sahipleri olarak yapılan ve yapılacak olan hizmetleri en iyi değerlendirecek olanlarsınız. Biz bir ve beraberce sizin emeklerinizle 5 yıl boyunca gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Hiçbir zaman sadece gezip tozan bir belediye başkanı olmadık, olmayacağız da. Memleketimiz tarihinin en zorlu seçimlerine giriyor. Milli iradenin var olma mücadelesinin verileceği bu seçimlerde sizler ülkemiz üzerinde oynanan bu kirli oyunlara en güzel cevabı vereceksiniz.

Bu seçim istikbalimizin, küçük yavrularımızın geleceğinin seçimidir. Gerçekten gecemizi gündüzümüze sizlerle birlikte katarak Trabzon’a hizmet etmeye çalıştık. Birçok fedakârlıklarda bulunarak çeşitli kurumlarda aldığınız görevlerle bu ülke için, bu şehir için mücadele ettiniz. Allah emeklerinizi zayi etmesin. Biz sizler varsanız varız. Biz sizlerin sesiyiz. Bu ülke bu vatan bu şehir sizlerindir” diye konuştu.

Kahvaltı programına katılan bayanlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle karanfil veren Başkan Gümrükçüoğlu, dernek üyeleri ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel